スポンサーサイト

 --,-- --:--
上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。

Mise en place : 洋風常備菜

 25,2016 03:31
DSC_04662016mise copy


Mise en place:洋風常備菜

Right:garlic crostini, tri-colour potato salad with dijon mustard dressing, caramelized onion with thyme, old cheddar and dried fig soaked in local honey

Centre: saffron,spice and wine poached pear, yellow carrot marinated with champagne vinegar and maple syrup, beetroot salad, pickled herring in creamy curry sauce

Left: crispy parmesan, basil and three cheese mousse, pickled orange and asparagus, garlic confit

ワインのための常備菜
右:ガーリッククロスティーニ、三色ポテトのサラダ、ディジョンマスタードドレッシング、飴色オニオン、タイム風味、フィグとチェダーチーズの蜂蜜マリネ

中央:スパイスとサフランのワインポーチドペア、シャンパンビネガーとメープルの人参マリネ、ビーツのサラダ、ニシンの酢漬けカレーソース

左:パルメザンせんべい、バジルと三種のチーズのムース、黒七味でオレンジとアスパラマリネ、ガーリックのコンフィ
関連記事

Latest Posts

上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。