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Pollo alla diavola : Devil 's chicken 悪魔のチキン

 26,2016 10:57
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Pollo alla diavola : Devil’s chicken
Marinated with rosemary, sage,garlic,olive oil and salt and pepper for 3 hours.
Pan seared, skin down until golden and crispy (I used potato musher to press the chicken against the pan)
then flip the chicken and finish in the oven.
Served with rosemary roasted potatoes.
This white serving platter was made by Johnson Brothers, England in late 1800's.
My husband's ancestors brought this platter to Canada when they immigrated.
Last year, my mother in law passed it down to us.
Carving knife and fork are also from my husband's parents as our wedding gift.

DSC_0795pollo2016copy.jpg

疲労回復に効く、アンセリン、カルシノン、タウリンがたっぷり含まれる鶏肉でロースト。

ポッロ アッラ ディアボラ 悪魔のチキン
背開きにしたチキンをセージとローズマリー、オリーブオイル、塩胡椒でマリネして、
皮がわをこんがり焼いて、オーブンで仕上げるロースト。
大きなお皿は、イギリスのジョンソンブラザーズのアンティーク。
百年以上前に作られたものを、夫のご先祖様がカナダ移住の際に持ってきて、昨年、義母さんから引き続きました。
カービングナイフとフォークも義父母から頂いた結婚のお祝い。
大事に使ってます。特にお皿は絶対割れない!


pollo22016.jpg
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